Van werkdruk naar werkplezier

Ervaar jij stress , spanning of pijnklachten tijdens je (mantel)zorg-werkzaamheden? Kun je zelf ook wel een steuntje in de rug gebruiken om weer ontspannen en met plezier naar je werk te gaan?

Ik kan dat steuntje bieden. Samen zorgen we dat je je weer bewust wordt van je eigen grenzen, hoe te ontspannen voor, tijdens en na je werkdag! We onderzoeken je patronen en kijken samen hoe deze te veranderen zodat het past bij wie jij bent op dit moment.

Wat kan ik doen ?

  • begeleiding
  • lichaamswerk
  • meditatie
  • visulisatie
  • oefeningen

En je krijgt natuurlijk een heleboel tips om mee te oefenen!

Holistisch Coaching zorgmedewerkers

Wie ben jij?

Jij bent iemand die hard werkt in de zorg, je wilt namelijk dat de cliënten goed verzorgd worden en er is veel te doen. Ondanks de summiere financiële middelen voel je je verantwoordelijk voor de goede zorg. Je wilt graag de tijd voor de cliënten nemen, ondanks de tijdsdruk .

Herken je dat ...

Door het conflict tussen goede zorg geven en zorgen dat alles op tijd af is ,ontstaat er stress. Je ervaart een constant gevecht tegen de tijd. Ook buiten het werk word er geen rust gegund en word je regelmatig geconfronteerd met het werk .Bijvoorbeeld omdat je op je werk niet toekomt aan je administratieve taken, die je dan maar thuis doet.

Door een verschil van werken tussen de oudere en de jongere generatie zorgverleners ontstaan er nog wel eens wat frustraties. Frustraties waarmee je nergens naartoe kan omdat er niemand is die ernaar luisterd.

Door de werkdruk heb je het gevoel dat je je niet vrij kunt bewegen en geen regie hebt over je eigen werkzaamheden. Dit maakt het werk alleen maar zwaarder en geeft het spanning in je lijf, waardoor er lichamelijke klachten ontstaan. Ondanks de pijn blijf je maar doorgaan.

Hoe nu verder?

Grapjes over je lichamelijke conditie houden je op den duur niet meer overeind en pijnmedicatie helpt op den duur ook niet meer. Als jij er zelf niet voor gaat zorgen dat je de spanning die zich in jouw lijf heeft vastgezet kwijt raakt, heb je op een gegeven moment geen keus meer en zal jouw lichaam je dwingen om te stoppen.

Wat jij nu nodig hebt is hulp om het patroon van pijn onderdrukken te doorbreken. Iemand die begrijpt waar jij doorheen gaat omdat ze dezelfde ervaring heeft en de weg heeft gevonden om eruit te komen.

Life Coaching Zorgwerkers

Wat jij nu nodig hebt is hulp om het patroon van pijn onderdrukken te doorbreken. Iemand die begrijpt waar jij doorheen gaat omdat ze dezelfde ervaring heeft en de weg heeft gevonden om eruit te komen.

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil je samen met mij kijken naar de mogelijkheden om met plezier, rust, balans en overzicht je werkdag te starten of misschien zelfs andere keuzes gaat maken? Ik ben ervoor je!

Middels een 6-weeks programma van steeds een uur beginnen we met het helder krijgen van waar jij tegen aan loopt en het weghalen van reeds opgebouwde spanning. Hiervoor zet ik verschillende methodieken in die op jouw afgestemd zijn en die ervoor zorgen dat je lichaam de stress los laat. Alleen hierdoor al zou jij je beter voelen.

We starten met het vinden van jouw grens en wat er gebeurt wanneer jouw grens overschreden wordt, op zo’n manier dat je het zelf gaat herkennen. Je gaat dit ervaren op een manier die het beste bij jouw aansluit .

Dat kunnen lichamelijke of visualisatie oefeningen zijn, met als doel bewustwording wat er lichamelijk gebeurt. Hierdoor kun je bewuste keuzes gaan maken om te voorkomen dat je roofbouw gaat plegen op jouw lijf.

Wanneer de spanning uit je lijf is en je bewust bent van je eigen grenzen begeleid ik je om te zorgen dat de verandering blijvend is. Je krijgt een heleboel goede tips en handige oefeningen mee om tijdens het werk spanning te ontladen en ervoor te zorgen dat de spanning zich niet opnieuw opbouwt.

Je investering voor dit programma is €540,-

Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een individuele afspraak! Voor meer info of een afspraak kun je contact met mij opnemen via mijn contactformulier.