Ervaringen

Access Bars behandeling,

Ik ging hier blanco in, maar wat een speciaal gevoel om totale ontspanning te voelen, kan het niet omschrijven je moet het zelf ervaren!

Groetjes,
Sandra

 

Ervaringen van Sandra

Yvonne heb ik leren kennen via mijn vrijwilligerswerk voor Bewustzijnscentrum Bala in Huizen waar zij haar praktijk heeft.

In verband met onrust en onbelans in mijn werk- en priveleven besloot ik de healing sessies bij Yvonne te volgen. Al snel bleek dat mijn energiestromen verstoord waren. Zij heeft er voor gezorgd dat ik een omslag kon maken en alles weer in perspectief zag. De onrust is weg en ik zorg ervoor dat ik meer rust neem en weloverwogen beslissingen neem.

Yvonne is een empathische, humorvolle en toegankelijke vrouw die ik voor een ieder kan aanraden die te maken krijgt met stress, spanning of pijnklachten.

Groet,
Erik

Ervaringen van Erik

Yvonne heeft zowel mij als mijn kinderen erg geholpen met uiteenlopende problemen.

Voorbeelden waar ik zelf last van had waren een gesloten keelchakra, angstaanvallen en evenwichtproblemen.

Door healing, visualisatie en oefeningen zijn deze problemen stukje bij beetje verdwenen.

Mijn kinderen heeft ze geholpen met angsten en slaapproblemen met hele praktische tips en inzichten door healing. mijn huilbaby kon urenlang doorslapen na een healing en ik leerde wat ik beter wel en niet kon doen om te helpen.

Het fijne aan Yvon is dat ze heel toegankelijk is. Er is geen probleem dat ze vreemd of gek vindt, waardoor je alles open durft te bespreken.
Ze doet zich voor zoals ze is, heel puur en altijd zichzelf.
En daarmee een van mijn favoriete personen op aarde.

Groetjes,
Digna

Ervaringen van Digna